browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Les op maat


Kies de lesvorm die bij je past. De gitaarschool biedt verschillende vormen aan zodat je er één kan kiezen die past bij je doelen en mogelijkheden.

Standaard privéles

De standaard gitaarles is een wekelijkse privéles en duurt een half uur. Er worden 44 lessen per jaar gegeven. Dit is verdeeld in vier kwartalen van elk 11 lessen. Voor elk kwartaal betaal je altijd hetzelfde bedrag.

Om de week les

Als je in verband met andere bezigheden geen tijd hebt om elke week een les te volgen, dan kan je kiezen voor de tweewekelijkse les, je krijgt dan het ene kwartaal 5 lessen en het andere 6 kwartaal lessen. Op jaarbasis volg je 22 lessen.

Groepsles

Een duo- of een trioles is ook mogelijk als de leerlingen zich gelijktijdig voor zo’n les aanmelden. Ideaal als je met een vriend of familielid naar de les wil komen. Je deelt de lestijd maar ook de kosten.

Losse les of langere les

Kan je al redelijk spelen en wil je af en toe aan een specifiek onderwerp of stijl werken, dan kan je ook een losse les kopen.

Heb je niet genoeg aan een half uur? Alle bovenstaande lesvormen zijn ook mogelijk in 45 minuten.